مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام وعرض ادب
بنده فروردین امسال تصادف کردم وپرونده تیرماه تکمیل شد مبلغ دیه تعیین گردید وطبق گفته معاون حقوقی بیمه حواله ان نیز کشیده شده امابارها مراجعه کردم ولی پرداختی صورت نگرفت وگفتن تابرج 12 مابرای پرداخت وقت داریم .
آیا شرکت بیمه می تواند پرداخت را به تاخیر بیاندازد؟

پاسخ ها :

تاخیر در پرداخت دیه تصادف توسط بیمه عدم پرداخت دیه تصادف توسط بیمه دیه تصادف دیه تصادف بیمه