مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خسارت به خودرو در تصادف

سلام یکی از پشت زد به من مقصر هست ولی مست بوده‌ تستشم مثبت بود بیمه تعلق‌ نمیگیرد به من و راننده مقصر میخواد با هزینه خیلی کم و بی کیفیت بده به آشناش جمعش کنه در صورتی که خودم از 5 6 تا جای خوب قیمت درست کردنش و گرفتم سه چهار برابر هزینه ای که‌ گفته در میاد اگه شکایت کنم بیشتر از هزینه ای که مقصر میخواد برای من کند پول دستم میاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به هر حال دادگاه و کارشناسی هزینه دارد برآورد آن با کارشناس است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نمی‌توان اظهار نظر کرد شما می‌توانید قبول نکنید و از طریق دادگاه اقدام کنید