مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر و توقیف خودرو و گواهینامه

با سلام
چند روز پیش در جاده متاسفانه ماشین بر روی یخ دچار سر خوردگی و برخورد با دیواره تونل شد که به دلیل داشتن بیمه بدنه برای کشیدن کروکی با پلیس تماس گرفتم و پس از حضور پلیس قرار بر هماهنگی با جرثقیل شد برای حمل خودرو و مدارک بنده رو گرفتن و مامور رفت پس از یکساعت انتظار دوباره مامور به محل مراجعه کرد با دستگاه تست الکل و پس از 4 بار تست که با خطا مواجه شد برای بار پنجم با مقدار 0.20 درصد دستگاه مثبت اعلام کرد تست رو و ماشین بنده و گواهینامه رو توقیف و من رو تحویل کلانتری دادند من از ابتدا هم متذکر شدم که دستگاه ایراد داره و شرب خمری اتفاق نیوفتاده و به هیچ وجه قبول نکردم حتی در کلانتری افسر نگهبان هم من رو بازداشت نکرد و با تماس تلفنی با قاضی کشیش گفتن که نمیخوره بهم که مست باشم و قاضی کشیک با تعهد به حضور من رو در کلانتری بازداشت نکردند پرونده هم صبح به دادیاری رفت و آنجا هم قبول نکردم و گفتم دستگاه ایراد داشته حالا با توجه به اینکه منو نفرستادن به پزشکی قانونی برای تست و بیمه بدنه هم خسارت نمیده در این صورت آیا پس از تبرئه امکان دریافت خسارت از بیمه و گرفتن گواهینامه برای من هست؟ چون حدود 150 میلیون خسارت به ماشین وارد شده
ممنون

پاسخ ها :

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

با صدور قرار منع تعقیب می‌توان تقاضای خسارت کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با صدور قرار منع تعقیب می توانید خسارات را مطالبه نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تبرئه خواهید شد
و بله بیمه باید خسارت را پرداخت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

من عین شما موکل داشتم که از شرکت بیمه البرز براش خسارت گرفتم از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باصدور منع تعقیب و برائت شما می توانید از بیمه خسارت بگیرید