مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه همسایه ناجور

سلام. همسایه ای ناجور داریم در یک مجموعه 5 واحدی، یک مادر جوان و پسرشون هستن، مادر جدا کار میکنه و پسر هم جدا، به این معنی که مادر مشتری های خودش رو داره و پسره هام با دوستاش مدام پارتی میگیرن، ساختمان شده ... نده خونه، صاحبخانش خارج از کشوره، چندین بار بهش گفتیم ترتیب اثر نمیده، الان همه همسایه ها شاکی هستن از این وضعیت، چطور میشه حکم تخلیه گرفت براش؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بابت مزاحمت هم از مستاجر و هم صاحبخانه شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به عنوان ایجاد مزاحمت می توانید شکایت نمایید ولی تخلیه خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمانی که پارتی داشتند می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام شما نمی توانید اقدام به تخلیه کنید ولی می توانید بابت اقدامات مجرمانه آنها شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید ابتدا پرونده مزاحمت مطرح کنید و بعد از اینکه به نتیجه رسید حکم تخلیه را درخواست نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دریافت حکم تخلیه فقط توسط صاحب خانه امکانپذیر است.شکایت ایجاد مزاحمت طرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست تحت عنوان مزاحمت شکایت نماید مستاجر مالک منافع است و تا پایان مدت حق سکونت دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به اتهام ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد. حکم تخلیه نمی‌شود گرفت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید طرح شکایت ایجاد مزاحمت کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

یک استشهادیه تنظیم و ببرید دفتر دادستانی بدون فوت وقت و با کلانتری محل ...... بیرونش میکنن

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حکم تخلیه نمی توانید بگیرید ولی از بابت دایر کردن مکان فساد و فحشا امکان طرح شکایت وجود دارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام ابتدا با ارسال اظهارنامه از جانب خود و تمامی همسایگان رفع مزاحمت آنها را بخواهید و درصورت عدم توجه از طریق دادسرا اقدام به شکایت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

براي اتهاماتي كه وارد نموده ايد بايد احكام قطعيت يافته داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه مزاحمت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در این خصوص اظهارنامه ای ارسال و سپس تحت عنوان مزاحمت از این مادر و پسرش شکایت کیفری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با استشهادیه محلی و فیلمبرداری از ورود و خروجشون و ضبط صدای پارتیشون و تماس با 110 بعد شکایت کیفری ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق، اگر ثابت شد دادخواست صدور حکم تخلیه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نمیشه حکم تخلیه گرفت مگر اینکه موجر این کار را کند میتونید شکایت مزاحمت مطرح کنید

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود
باید بابت مزاحمت هم از مستاجر و هم صاحبخانه شکایت کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شکایت مزاحمت را طرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با تنظیم استشهادیه محلی و امضای آن از طرف اهالی و ساکنین ساختمان یا تماس باکلانتری هنگام پارتی و صورتجلسه موارد فوق میتوانید شکایت ایجاد مزاحمت مطرح نمایید ولی در خصوص تخلیه تنها موجر این حق را دارد به نظر قبل از موارد فوق ارسال اظهارنامه نیز خالی از لطف نباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت کیفری بعنوان مزاحمت وسلب اسایش وارامش مطرح نمایید