مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

من دو سال قبل آپارتمانی پیش فروشی از سازنده در بنگاه املاک و بصورت قانونی خریدم، اما سازنده بعد از دوسال بدون ساخت، متواری شد، حالا فقط زمین (عرصه) مانده، اما مالک زمین ظاهرا از معامله ی ما با سازنده بی اطلاع بوده ( ولی میدانسته قرار سازنده بر پیش فروش آپارتمانها است در قرار داد بین مالک با سازنده قید نشده چه زمانی سازنده میتواند ملک را بفروشد
، نگفته درحین ساخت یا ابتدا و انتهای کار).
حالا طبق رای اولیه ی مشاورِ املاکی دیگری که بین سازنده و مالک قرارداد بسته، معامله ی سازنده و مالک زمین فسخ شده و زمین کلا به مالک برگشته، بطوری که ما پیش خریداران سهمی از آن نداریم، آیا این رای صحیح است؟ آیا شکایت ما به دادگاه برای اینکه صاحب سهمی از عرصه هستیم درست است؟
آیا دادگاه نیز مانند املاکی رای بر برگشت زمین به مالک میدهد؟ و ما پیش خریداران فقط اینجا ضرر میکنیم؟
چه کار کنم؟ آیا قانون راهی برای من دارد؟
من که نمیدانستم باید برای پیش خرید آپارتمان با مالک زمین (عرصه) هماهنگ کنم؟
آیا مشاور املاکی که من و سازنده را تشویق به معامله کرد و بدون هماهنگی با مالک قرارداد بست مقصر است؟
وکلای محترم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام چون ملک مشاع هست از نظر حقوقی شما فقط سهم خودتان را می توانید واگذار کنید ولی بابت مشخص کردن مقدار زمین باید با رضایت همه شرکا باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه صحیح بوده است .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اين نوع سوالات با پيامك روشن نمي شوند
و در رشته حقوق نوعا بايد مدارك رؤيت و بررسي گردد
اما بدون هماهنگي با مالك صحيح بنظر نمي رسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مورد نیاز به بررسی قرارداد بین سازنده و مالک و همینطور قرارداد مابین شما و سازنده دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید جزئیات قرارداد مشارکت لین مالک و سازنده و قرارداد پیش فروش بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مدارک و مستندات و قرارداد بین سازنده و شما بررسی شود و با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی به توان کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما برای جبران خسارت علیه فروشنده خود طرح دعوی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مفاد قرارداد حائز اهمیت است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای فروش شما می‌توانید بدون رضایت سایر مالکین تصمیم بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مدارک نیاز به بررسی دارد ولی بطورکل میتوانید علیه فروشنده یا همان سازنده اقامه دعوی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
اولا پیش فروش ساختمان باید حتما از طریق دفاتر رسمی صورت بگیرد و از این بابت میتوانید از مشاور املاک شکایت کیفری کنید . ثانیا چنانچه بتوانید علم و آگاهی مالک زمین را به پیش فروش شدن ساختمانها اثبات نمایید این قرارداد صحیح بوده و قابل اعاده نمیباشد ، ثالثا با توجه به متن سوال احتمال ارتکاب جرم تبانی برای بردن مال غیر نیز وجود دارد که البته نیاز به بررسی بیشتر و همه جانبه تر موضوع میباشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

به عنوان وارد و معترض ثالث وارد دعوا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی رای صادره صحیح بوده است ،
در حالت کلی با توجه به اینکه ملک مذبور مشاع است دارای محدودیت هایی می باشد و شما برای اقدام نیازمند جلب رضایت دیگر مالکین می باشید

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود علیه سازنده دعوی مطالبه وجه مطرح نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سازنده مشاعا در ملک مذکور شریک شده خیلی کارها میتونید انجام دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید قراداد بین شما و سازنده بررسی شود.
شما با چه مدرکی دال بر اثبات مالکیت اقدام به خرید از سازنده نموده اید؟

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
شما نسبت به رای اعتراض ثالث کنید ..‌