مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

خدمت کارشناسان عزیز سلام و عرض و ادب دارم. بنده توسط ودو نفر کامیون خودم را تحویل یک راننده دادیم با دست خطش نوشته من ماشین را مورخ 13مهر 01 تحویل گرفتم کار کنم دو نفر خودش و بنده خودم امضا کردیم نکنه آقا از رانندگی بازنشسته شده رفته دیگران را را نشده گرفته ماشینو شب روز یکی از گمرک های کار میکنه دیگه‌ نه حساب میده نه ماشین منو میده ماشین تحویل جلوی خانم دادم نکه راننده شهر دیگه بوده بنده خودم مریض هستم صعب العلاج هستم سواستفاده میکنه زنگ میزنم بمن این جواب میده میکه ایکه ببینمت و این هم خدمت شما سروران عزیز تعدادی 9 نفر راننده با مدارک کامل‌ تو 4ماه بارنامه گرفتی خداحافظ شما باشه من راهنما کنید سپاسگزارم جانباز هشت سال دفاع

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید و پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما متاسفانه ما به هم بیان شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول ارسال اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد به علت عدم پرداخت اجاره بهای خودرو به مدت ..... و درخواست استرداد خودرو و پرداخت اجور معوقه دوم دادخواست دستور موقت توقیف فیزیکی خودرو و استرداد خودرو و مطالبه وجه به مبلغ ....و خسارات دادرسی و خسارت تاحیر تادیه اگر خواستی از طریق مشاوره تلفنی دادراه بامن تماس بگیر تا توصیح دهم چطور بنویسید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا شما می توانید از طریق اداره امور ایثارگران درخواست وکیل نمایید ،
فارغ از این اظهارنامه ای در خصوص استرداد خودرو و پرداخت اجور معوقه به این شخص ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد خودرو و توقیف فیزیکی خودرو را تنظیم کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت خیانت در امانت کنید و ضمناً بنیاد شهید و امور ایثارگران وکلای رایگان را در اختیار شما به عنوان معاضدت قرار خواهند داد از آنجا هم پیگیری کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست استرداد خودرو رو مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما حتما شکوائیه خیانت در امانت و توقیف کامیون را اقامه نمایید

و برای مطالبه کارکرد کامیون دادخواست حقوقی مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس مدارک و قراردادی که داریدمی توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید دادخواست استرداد را طرح نمایید و مطالبه اجرت‌المثل ایام تصرف

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله امکان مکان مطالبه توسط فرزندان هست و در این خصوص مشکلی نیست