مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام. من دختر 16 ساله ای هستم که تا به حال هیچ رابطه ای نداشتم با هیچ کس ولی چند وقت پیش برای معاینه رفتم و گفتن که پرده کاملا پارست ولی من هرچی گفتم با هیچ کس نبودم باور نکردن حالا من موندم که چیکار کنم دیوونه شدم از بس فکر کردم توروخدا بهم بگید چرا بهم اونجوری گفتن خاهش میکنم آیا اگه تو بچگی پردمو از دست داده باشم معلوم میشه تو پزشک قانونی لطفا بگید باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام انجام ورزشهای سنگین مانند ژیمناستیک، ضربه های سنگین و ... نیز می تواند سبب پارگی پرده بکارت شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است به پزشک زنان مراجعه کنید تا معاینه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پزشک متخصص سوال کنید.
سوال شما حقوقی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است توسط متخصص زنان‌ متبحر مجدد معاینه شوید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
كاربر محترم
پرده بكارت انواع مختلفي دارد
و نوعاً به راحتي از بين نمي رود و نيازمند اخذ نظريه از متخصص زنان مي باشد
و ترميم آن نيز توسط پزشك متخصص صورت مي پذيرد و اصولا روي سوال شما حقوقي نيست و پزشكي مي باشد
در صورتي كه موضوع نزديكي يا تجاوز مطرح باشد ميتوانيد مسايل مترتب حقوقي و كيفري را سوال بفرماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قابل معاینه می باشد اما می تواند علت آن را نیز مطالبه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما طبیعی است ممکن است براساس ورزش باشد
راه حل وجود دارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر تازه زایل شده باشد قابل تشخیص است صرفا

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت معاینه بکارت به پزشک متخصص زنان دیگیری مراجعه نمایید اگر ایشان هم تایید کردن پس پرده بکارتتون پاره شده به هر نحو ممکن و در هر معاینه ای قابل تشخیص است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
پرده بکارت لزوما از طریق رابطه جنسی از بین نمیره و احتمال زیاد از طریق ورزش و یا افتادن از ارتفاع و موارد اینچنینی باعث شده ازاله بکارت صورت بگیرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام خیر مشخص نمی شود کی پرده شما از بین رفته است و مشخص نمی شود با آلت تناسلی بوده با وسیله دیگر چونکه خیلی سال از این مساله گذشته است و لبه های پرده جوش خورده است لذا به لحاظ قدمت آن قابل تشخیص نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ممکن است اشتباه باشد از پزشکی قانونی تقاضای گواهی سلامت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله قدمت زمان پارگی را بطور تقریبی می توانند تعیین کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به یک پزشک زنان دیگر مراجعه کنید وازش بحواهید علت و تاریخ پارگی را هم به شما بگوید و این مشکل را به مادرت هم نگو

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع را از طریق پزشک متخصص در حوزه مذبور پیگیری نمایید ، پارگی هایمن می تواند علل گوناگونی داشته باشد ، مانند افتادن از ارتفاع ، ورزش های سنگین ، موارد و مشکلات مادر زادی یا هر نوع علت دیگری ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چه نیازی به معاینه بوده است ممکن است اشتباه بوده باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به علل مختلفی میتواند این موارد حادث شود به پزشک متخصص مراجعه کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله زمان ازاله بکارت درمعاینات پزشکی مشخص میشود