مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به خاطر تبخال تناسلی

من سال 1400 ازدواج کردم همسرم من کتک زدن و من قهر کردم وقتی برگشتم تو مدارک پزشکیشون دیدم سال 88 تبخال تناسلی داشته و بیماری ساکرو ایلیاک و دکتر ... تو برگه بهداری نهاجا بهش نامه داده که مرخصی بگیره رفتم دکتر زنان ایشون گفتن ازمایش stdبده من به عمرم آدم بدی نبودم جواب آزمایشم مثبت شده دارم دیوونه میشم با توجه به اینکه ایشون من گول زدن و بهم نگفتن از طریق تدلیس میتونم طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام هم می توانید دادخواست طلاق بدید و هم اینکه کیفری شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله البته باید ثابت کنید که این انتقال از طریق ایشان صورت گرفته

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
اين بيماري شايع است و نميتوان فسخ نكاح نمود
و بايد درمان شويد طرفين و سپس
مي توانيد به تقديم دادخواست طلاق
يا ادامه زندگي مشترك فكر نماييد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

در فرض سؤال، فسخ نکاح به علت تخلف از شرط صفت یا تدلیس با دشواری همراه است ولی ابتلاء زوج به بیماریهای مقاربتی واگیردار که قابل درمان قطعی نیست از مصادیق عسر و حرج بوده که زوجه می تواند با استناد به آن درخواست طلاق مطرح کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلامت باشید با توجه به مدت زمانی که گذشته امکان فسخ نکاح وجود ندارد شما میتوانید تحت شرایطی مطالبات حقوقی خود را دریافت و یا طلاق بگیرید که نیاز به بررسی بیشتر  دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت اثبات میتوانید طلاق بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید تحت عنوان تدلیس در نکاح از ایشان شکایت کیفری کرده و درخواست فسخ نکاح فی مابین را نیز داشته باشید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
در صورت اثبات زمان بیماری ایشان و سپس انتقال ان ب شما و با توجه به اینکه بیماری صعب العلاج می باشد و از موارد عسر و حرج بله میتوانید اقدام ب طلاق کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تقاضای طلاق به جهت عسر و حرج مطرح کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتواند از مصادیق عسر و حرج باشد و موجب طلاق شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع تدلیس به علت سکوت کردن در حصوص بیماری اختلافی است به نظر می رسد اگر سکوت زوج در خصوص بیماری اش عمدی بوده بطوریکه اگر شما موضوع را می دانستید ازدواج نمی کردید خیار تدلبس ایجاد می شود که به محض علم به آن فوری باید اعمال گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید آنرا به اثبات برسانید تا بتوانید حق طلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست اقامه نمایید و توسط پزشکی قانونی بررسی خواهد شد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
قبل از اقدام به طلاق ، نسبت به درمان آن اقدام نمایید و در صورت عدم قابلیت درمان به لحاظ عسر و حرج میتوانید درخواست طلاق نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتلاء زوج به بیماریهای مقاربتی واگیردار که قابل درمان قطعی نیست از مصادیق عسر و حرج بوده که زوجه می تواند با استناد به آن درخواست طلاق مطرح کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی پزشکی صورت گیرد و حاد بودن بیماری همسر شما ثابت شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که این بیماری صعب العلاج بوده و قابل انتقال به شما �‌توانید به علت تدریس در نکاح شکایت کیفری دادخواست فسخ نکاح ارائه دهید

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
بله میتوانید تقاضای طلاق به استناد عسر و حرج نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ابتلاء زوج به بیماریهای مقاربتی واگیردار که قابل درمان قطعی نیست از مصادیق عسر و حرج بوده که زوجه می تواند با استناد به آن دادخواست طلاق بدهد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

فسخ نکاح به علت تخلف از شرط صفت دشوار است

ابتلاء زوج به بیماریهای مقاربتی واگیردار که قابل درمان قطعی نیست میتواند از مصادیق عسر و حرج باشد
لذا زوجه می تواند با استناد به این موضوع درخواست طلاق مطرح کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات پذیرفتن تدلیس از طریق مراجع قضایی به اسانی محقق نخواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این بیماری بطور اختصاصی از موارد طلاق نمی باشد متاسفانه اما می توانید بعنوان عسر حرج طلاق بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی امکان طلاق وجود دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام.دوست عزیز این بیماری گرچه بنده اطلاعاتی نداشتم و چک کردم متوجه شدم که این بیماری برای هر شخصی میتونه پیش بیاد و از جمله مواردی نیست که زندگی طرف مقبل یا همسر رو تحت تاثیر قرار بده و به خود شخص مربوط میشه و مهمتر اینکه ژنتیک رو تحت تاثیر قرار نمیده که فرزند هم مبتلا بشه و از جمله موارپی نیست که از موجبات فسخ نکاح باشه و تدلیس هم شامل این موضوع نمیشه و از لحاط کیفری تحت هیچ شرایطی قابلیت تعقیب نداره.موفق باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتلا زوج به بیماریهای مقاربتی واگیردار که قابل درمان قطعی نیست میتواند از مصادیق عسر و حرج باشد
شاید با اثبات اطلاع از بیماری بتوانید از باب تدلیس اقدام نمابید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر بیماری ایشان مثبت باشد میتوانید دادخواست طلاق بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام با توجه به مدت زمان طولانی امکان فسخ نیست،ولی در صورت اثبات میتونید طلاق بگیرید