مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام و وقت بخیر
بنده بعد از گرفتن رای تمکین هم در دادگاه و هم در تجدید نظر درخواست مطالبه نفقه کردم قاضی شورای حل اختلاف رای رو صادر کردن و شوهرم اعتراض زدن به رای صادر شده
و الان جهت حضور بنده ابلاغیه اومده که پرونده برای بررسی به شعبه حقوقی رفته.
سوالم اینجاست آیا نقصی در پرونده مشاهده شده اینکه بنده رای تمکین دارم کفایت نمیکنه برای دادن رای؟ امکان این هست که قاضی رای و نقض کنه و به من نفقه تعلق نگیره؟
من حتی رای محکومیت ترک انفاق هم از همسرم دارم آیا میتونم این رای و هم در دادگاه به قاضی نشون بدم؟
ممنونم میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام محتویات پرونده به نفع شماست اگر ابلاغیه حضور برای شما آمده در روز مقرر در دادگاه حاضر شده و از خود دفاع نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما شما مستحق نفقه می باشید ترک انفاق جنبه کیفری دارد و حبس دارد اما نفقه به شما تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضورا به شعبه برای روشن شدن قضیه مراجعه شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد اظهار نظر دقیقی نسبت به دادنامه های صادره به توان کرد و نهایتاً در صورت امکان اعتراض شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر ارتباطی ندارد مرجع تجدیدنظر میتواند جلسه رسیدگی تشکیل دهد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بعید بنظر میرسد اما در هر حال نظر دادگاه و تصمیم قاضی را نمی توان پیش بینی و پیشگویی کرد و باید مدارک کاملا بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نفقه قابل مطالبه و پیگیری است اقدام فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به پرونده های شورا در صورت اعتراض پرونده به دادگاه ارسال می شود.
با توجه به توضیحات ارائه شده مشکلی در دادگاه پیش نمیاد و معمولاً دادگاه رای شورا را تایید می کند.
توجه داشته باشید دادگاه جلسه رسیدگی تعیین نمی کند و با توجه به لایحه و دفاعیات طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا به شعبه برای روشن شدن قضیه مراجعه شود. ولی کلا جای نگرانی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به توضیحات مطروحه در صورت سوال دعوی نفقه به نفع شماست و علت درخواست از شما جهت حضور در جلسه رسیدگی صرفا رسیدگی بوده و به معنی نقض رای دادگاه تمکین و یا عدم تعلق نفقه به شما نمی باشد ،در حالت کلی برای شما جای هیچگونه نگرانی نیست ،در روز مقرر در جلسه رسیدگی حاضر شده و دلایل ، مستندات و مدارک مورد نیاز مثبت ادعای خود را بهمراه داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در پی اعتراض به رای شورا قانونا پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال می گردد و نتیجه قابل پیش بینی نیست .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام . درست است ک رای صادره ب نفع شماست و جنابعالی حکم تمکین دارید ولی هر مسئله با دلایل نو و جدید قابل بررسی مجدد است. بهتر است قبل از جلسه پرونده توسط.وکیل مطالعه گردد و در جلسه همراه
وکیلتان شرکت نموده و دفاع کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
بله رای به تمکین اگر قطعی باشد باید نفقه شما را بدهد

نگین پورغلام

سرکار خانم نگین پورغلام :

با سلام اصل بر رسیدگی دو مرحله ای در هر دعوا میباشد و در هر صورت رای شورای حل اختلاف در ارتباط با دعوی نفقه مطروحه توسط شما نیز ظرف 20 روز قابل اعتراض در دادگاه عمومی حقوقی است.در صورتی که همسرتان دلیلی بر نقض دادنامه بدوی ارایه ندهند مسلما حکم به نفع شما تایید میگردد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال واضح نیست. رای الزام به تمکین علیه زوجه مطرح شده؟

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

شورای حل اختلاف فقط برای صلح وسازش بوده نگران نباشید شورا صلاحیت رسیدگی به خواسته اصلی راندارددرنفقه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به اظهارات شما شما مستحق نفقه می باشید ترک انفاق جنبه کیفری دارد و حبس دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر رای محکومیت زوج به ترک انفاق صادر شده باشد دادگاه حقوقی اصولا باید حکم به پرداخت نفقه صادر نماید
و رای کیفری ترک انفاق را به دادگاه اریه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید نفقه خود را مطالعه کنید

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام هر رایی که صادر بشه قابلیت اعتراض برای طرف مقابل میذارن . هر چی مدرک دارین نشون بدین خالی از لطف نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر‌جای نگرانی نیست فقط در صورت حکم قطعی مبنی بر عدم تمکین و نشوز شما نفقه تعلق نمیگیرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مدارك خود را تحويل دهيد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
باید پرونده مطالعه گردد اما علی الظاهر رای به نفع شما صادر خواهد شد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به دلیل اعتراض همسرتون پرونده به شعبه حقوقی ارجاع شده. شما مستحق نفقه میباشید و تمام مدارک اثبات کننده مستحق بودن شماست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نفقه تعلق خواهد گرفت.روال پرونده همین است .بعد از اعتراض به رای شورا دادگاه وارد رسیدگی میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادگاه بر اساس لایحه و دفاعیات طرفین و محتویات پرونده

اظهارنظر خواهد کرد.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،رسیدگی دومرحله ای می باشد،همچنین آرای اخذ شده ،قابل ارائه واستناد است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

علی القاعده پرونده به نفع شماست به شعبه مراجعه محتویات پرونده را ارائه و از خود دفاع نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

علی القاعده پرونده به نفع شماست آرای صادره به نفع خود را ارائه و از خود دفاع نماید رای به نفع شما خواهد بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده مذکور نیازمند برررسی و مطالعه دقیق است

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام‌وعرض ادب مرجع تجدیدنظر ارا شورای حل اختلاف در نفقه معوقه دادگاه حقوقی هست که در صورت نیازی صلاحدید جلسه تعیین و طرفین دعوت می شوند و لزوما دلیل بر نقص نیست و تنها اثبات تمکین شما دلیل کافی برای صدور نفقه معوقه نیست شاید زوج دلیلی بر پرداخت ارایه نماید و …دادگاه که مرجع عالی نسبت به شورا می‌باشد می تواند رای جدید و یا همان رای را تایید نمایدرای ترک انفاق بی تاثیر نیست حتما ارایه کنید

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام
باتوجه به تجدیدنظرخواهی همسرتون مجدد جلسه تشکیل میشه و پروندهذبررسی میشه. شما تمام دلایل و مدارکتون را ارائه بدید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر حقوقی نیاز به مطالعه پرونده می باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز منظورتون از رای تمکین دارم مفهوم نیست دقیقا. اگر منظور شما این هستش که در نتیجه ی دعوای تمکین رای دادگاه با صدور رد دعوی به سود شما بوده که اگر اینطوره دادگاه حقوقی حکم شورا رو حتما تایید و نفقه مشخص و معین موضوع حکم خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تمام آرا را جهت دفاع ارائه دهید در هر صورت با اعتراض مرجع تجدیدنظر باید رسیدگی نماید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

درصورتی که رای به الزام به تمکین زوجه صادر شده باشد ایشان موظف به حضور در منزل زوج میباشد و در این صورت نفقه و مخارج زوجه به عهده زوج میباشد اما اگر رای بر الزام زوجه به تمکین از زوج صادر شده باشد و در منزل شوهر حضور پیدا نکند مستحق دریافت نفقه نمیباشد و نیز امکان ازدواج مجدد برای زوج وجود دارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام نفقه قابل پیگیری است،و شما حتما در جلسه رسيدگي حاضر شوید،بله جهت اقناع قاضی ارائه بدید بهتره