مشاوره حقوقی رایگان - آزاد شدن قاتل از زندان به دلیل رفتن شاکی ها از ایران

سلام. پدرم 5 ماه پیش مادرم رو به قتل رسوند و چند روز پیش حکم قتل عمد پدرم صادر شد. من و یکی از برادرام درخواست قصاص کرده بودیم ولی برادر دیگم رضایت داده بود. الان منو برادرم میخوایم که پدرم آزاد نشه و اعدامم نشه برای همین برای اجرای قصاص نمیخوایم اقدامی انجام بدیم. سولی که داشتم این هست من و برادرم در حال حاضر میخوایم از ایران مهاجرت کنیم. ایا امکانش هست که پدرم به دلیل این که شاکی های پروندش ایران نیستن بتونه ازاد بشه. ایا میتونیم به وکیلی وکالت بدیم همچین اتفاقی نیوفته. ممنون از جوابتون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله بهترین کار این است که هر دو نفر شما وکیل بگیرید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما حتی اگر رضایت هم بدهید پدرتان باید از جهت جنبه عمومی حبس را متحمل شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حردج از کشور شما ارتباطی با ازادی محکوم علیه ندارد لیکن بهرمندی از کمک تخصصی میتواند امورات شما را تسهیل نمایید