مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف حساب دفتری

سلام وقت بخیر
من از میوه فروشی همسایه خرید میکردم می‌گفت می‌نویسم حساب حتی پول نقد هم میخواستم بدم می‌گفت باشه حساب میکنیم بعد از چند ماه برام 45ملیون حساب در آورده در صورتی من اصلا این مبلغ خرید نکردم حالا هر روز زنگ میزنه داد و بیداد می‌کنه چکار باید بکنم من تو این شهر غریبم و اون سواستفاده می‌کنه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اقامه دعوا علیه شما ، از مدارک و مستندات مربوطه دال بر دفاع از حقوق شما ، بهره گیری شود.