مشاوره حقوقی رایگان - سوال مربوط به خانواده...

با عرض سلام، ارادت و ادب:
احتراماً بعرض ميرساند، حدود شش سال قبل ازدواج كرده و با خواهش خانم خود مهريه ای ١١٠سكه ای را قبول نمودم.حدود چهارسال قبل صاحب فرزنددختری شديم اما بدبختانه و علی الخصوص پس از تولد دخترمان، همسرم (زن اينجانب)ديگر به بنده به هيچ عنوان توجهی ننموده و دائما (باعنايت به اختلافی كه با خانواده ايشان داشتم) از سوی فاميل خود، جهت طلاق و عدم تمكين تحريك ميگرديد، بطوريكه ظرف چهارسال قبل درحدود پنج مرتبه منزل مشترك را بدون اجازه ترك و تا سری قبل دخترم را نيز ماهها بدون اجازه ملاقات به بنده با خود همراه ميبرد (هرمرتبه نيز با گزارش كلانتری موضوع را تا ارسال اظهارنامه پيگيری مينمودم) و در نهايت هرسری اينجانب با قبول تقصيرات (صرفا برای نگاهداشتن زندگی و آينده دخترم) پاپيش گذاشته و با خواهش و تمنا زندگی را آغاز مينموديم. دفعه آخر(دوسال قبل) ايشان با اخذ وكيل نسبت به استرداد جهيزيه، نفقه مدت زمان زندگی مشترك و مهريه اقدام كه نهايتا با صلح، شكايات خود را كان لم يكن نمود.
شوربختانه سه روز قبل نيز با اعتراضی كه به مكالمه تلفنی يكساعته ايشان (در بيرون از منزل) داشتم با فحاشی و با سربرهنه و لباس منزل و زننده به بيرون فرار نموده و نزد دو همسايه به ١١٠ تلفن و گزارشی مبنی بر چاقوكشی از طرف بنده!!! اخذ و با گرفتن آژانس به نقطه نامعلومی گريخته (برای پنجمين بار) اماخوشبختانه دخترم را اينبار با خود نبرد.سوالم از محضر عزيزان اينست كه:
١)جهيزيه ايشان تماما فاكتورهايش بنام من صادر شده وهيچ مدركی دال برسياهه و امضا يا شاهد نيز ندارد، فقط پول برخی لوازم را كه نقدا(بعلت تنگدستی ايشان) در اختيار وی گذاشتم باكارت بانكی خودش پرداخت نموده بود. آيا فقط با اين دليل ميتواند لوازم منزل را از دست من خارج كند؟
٢)باتوجه به زجر فراواني كه طی چندسال به من انتقال داد و فرزندم را از من مدتها پنهان داشته بود، آياميتوانم من نيز همين كار را با وی كرده و فرزندم را به وی ندهم (ضمن اينكه هنوز از هم طلاق نگرفته ايم) يا درب منزلم را باز ننموده يا محل مسكونيم را عوض نمايم ؟
٣)باتوجه به خروج بارها و بارهای وی از اقامتگاه قانونی خود و وجود چند اظهارنامه بدون جواب از طرف بنده بعنوان وی، آيا ميتواند بدون وجود شاهدو يا چيز ديگری، صرفا مثل دفعات قبل عنوان نمايدكه درمنزل شوهرم تامين جانی ندارم و بهمين لحاظ در منزل خودش(كه خريده است) ساكن شده و من هم نتوانم عدم تمكين مشاراليها را بگيرم؟ لازم بذكر است كه طی شش سال، يكبار و جهت جلوگيری از فريادهای ايشان در راه پله با وی گلاويززشده و ايشان را بمنزل انتقال دادم كه بلافاصله ايشان به كلانتری مراجعه و شكايت ساختگی را مبنی بر ضرب و جرح از من مطرح كه در همان كلانتری افسر مربوطه پی به كذب مطالب ايشان برده و شديدا پافشاری نمود كه شكايت بجايی نرسيده و درنهايت همسرم شكايتش را پس گرفت و مسئله تمام شد.
بسيار متشكرم از وقتی كه به بنده اختصاص داديد. به انتظار جواب سروران عزيز ميباشم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول: اگر سیاهه نشده باشد و فاکتور به نام شما باشد اموال از ان شماست
سوال دو : تا زمان متارکه نمی توانید طفل را از ادر جدا کنید و در صورت تغییر منزل شما مسئول شناخته خواهید شد توصیه می کنم اصلا این کار را نکنید
سوال 3: خیر نمی تواند باید اثبات شود به محض خروج زوجه از منزل بدون اذن شما ایشان ناشزه قلمداد شده و دعوی تمکین به سود شما خواهد بود
امید که زندگیتان منوال عادی را از سر گیرد و شاهد این قسم رخدادها نباشیم