مشاوره حقوقی رایگان - همسایه

باسلام در سال 98 من زمین خریدم در مشهد خریدم تا خانه درست کنم وبرای زندگی آنجا برویم. بعد از 5 سال مراجعه کردم دیدم محل که زمین را به من فروخته تالار عروسی زده ومقاومت می کند که بیا پولت را بدهم. قبول نکردم .ودر کنار تالار عروسی مقدر زمین برای من جدا کرد .من زمین را گرفته بودم که بسازم آسایش داشته باشم نه اینکه آقا آمد تالار زد بیخ گوشم .هر شب هم مراسم دارد من هم جانباز 45 درصد .نمی دونم چکار کنم .ممنون می شوم راهنمایی کنید.ضمنا در آن زمان مقدار پول اضافه دادم فقط به خاطر اینکه دو تا درخت توت داشت .آنها را هم کار کرد که قسمت خودش افتاد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس مبایعه‌نامه اثبات مالکیت کنید و سپس رفع تصرف و قلع قمع را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیاز به بررسی مبایعه نامه شما هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا دادخواست اثبات مالکیت و سپس رفع تصرف تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبایعه نامه دارید دادخواست اثبات مالکیت دهید و سپس دادخواست رفع تصرف عدوانی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قرارداد شما می بایست مورد بررسی قرار بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که قرارداد مورد بررسی قرار گیرد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قراردادهای شما می بایست مورد بررسی قرار گیرد تااظهارنظردقیقی بتوان کرد اگر بخواهید دادخواست تصرف عدوانی بدهید می‌بایست شما قبل از ایشان در آنجا متصرف می بوده اید که چون این طور نبوده دعوای شماردمیشود اگر بخواهید دادخواست خلع ید بدهید چون سند رسمی نداری دعوای شما رد میشود ممکن است در قرارداد فی مابین ضرر و زیانی عدم انجام تعهدهر یک از طرفین وجود داشته باشد بنابراین اظهار نظر دقیقی نمیتوان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر منمطقه مسکونی باشد می توانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مدارک به یک وکیل همکار در مشهد مراجعه کنید