مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

با سلام و عرض ادب افت قیمت خودرو برای چه مدلی تعلق می گیرد. تشکر و سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی از سال ساخت ماشین ، 5 سال نگذشته باشد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قاعده مشخصی ندارد گاها به خودرو مدل 80نیز با شرایطی تعلق می‌گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد ولی اصولا به خودروهایی تعلق میگیرد که از سال ساخت آنها بیش از 5سال نگذرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید به سال ارتباطی ندارد به نوع خودرو بستگی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مدل و سال تولید ملاک نیست .
کارشناس با توجه به وضعیت سلامت خودرو اظهارنظر خواهد کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا هرگونه خودرویی که سن ساخت ان بالا نباشد تعلق خواهد گرفت

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قاعده کلی آن است که خودروهای گران قیمت یا پنج سال به این طرف تعلق میگیرد با این حال کارشناس راهور آنرا تعیین خواهدکرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از لحاظ سال ساخت ، ضابطه خاصی ندارد و اصولا خودرو مدل بالا

و توسط کارشناس تعیین خواهد شد