مشاوره حقوقی رایگان - پایبند نبودن به تعهدات پیمانکار ساخت تیرچه و بلوک ساختمانی

با سلام وقت بخیر
ببخشید بنده اواخر سال 99 شروع به ساخت ساختمان 4 طبقه و در سال 1400 (نیمه کاره مانده) اقدام کردم و کل تیرچه و بلوک طبقات را از یه پیمانکار ساخت تیرچه و بلوک طی دو فاکتور برای هر بار دو طبقه بصورت شریطی (نقد و چک چند ماه دو سری چک) خریدم و تا طبقات 3 ساخت را انجام دادم و کل مبلغ 3طبقه را پاس کردم. از انجایی که تیرچه های طبقه 3و 4را باهم که تقریبا 60میلیون بوده و طی دو چک 25 و 35میلیونی خریده بودم که 25میلونی را پاس و 35میلیونی را به کارت پیمانکار بصورت تقسیطی باهماهنگی خودش دادم و فقط 12میلیون مانده و چون بعد از اتمام طبقه 3 بدلیل مشکلات نتوانستم طبقه 4را بسازم و به پیمانکار گفتم که من نمیتونم ادامه بدم پول تیرچه طبقه چهار را که هرچقدر دادم برگردون و ایشون گفتند که پولو هر وقت تونستی بده هر وقت ساختی من تیرچه ها را میدم و ایشون بعد از چند ماه چک را برگشت زد و من تا هنوز نتوانستم بسازم و چند روز پیش حسابم را بستن و بهش زنگ زدم گفتم 12 تومنو بدم چک را بده و هنوز شرایط ساختش رو ندارم قبول نمیکنه میگه باید بروز حساب کنیم بعد چک را بدم، این در حالیه که من معلوم نیست کی بتونم طبقه 4را بسازم، لطفا راهنمایی کنید چکار کنم. ببخشید بنده امروز متوجه شدم که پیمانکار چک را خرج کرده و تو جنوب کشور یکی برگشت زده.
ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
شما باید طرح دعوا کنید مبنی بر اینکه در ازای این چک، مالی دریافت نکردید و طرف مقابل مستحق این مبلغ نبوده.
توصیه میکنم اصلا بدون وکیل اقدام نکنید