مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و اعسار

بنام خدا و با سلام. پس از تاریخ دادخواست مهریه توسط زوجه معلوم شده که زوج مالی را فروخته یا اموال دیگری را در اختیار دارد. و در ضمن زوج شهودی را نیز مبنی بر اعسار خود معرفی کرده و برگه استشهادیه را امضا کرده اند در این صورت رای دادگاه چیست. و آیا مجازات شهادت کذب تابع قوانین و مقررات مجازات اسلامی است یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شهادت کذب تعقیب کیفری وزندان دارد.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

از زوج میتوانید به عنوان فرار از دین و شهود به عنوان شهادت کدب شهادت کنید هرچند منوط به احراز علم و عمد وسونیت ایشان خواهد بود