مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ملکی در طرح شهرداری

سلام خسته نباشین.
بنده یک قطعه زمین کشاورزی داری سند دارم که در سال 92 بموجب نیاز مقداری از آن را با عنوان (یک قطعه زمین) به شخصی واگذار کردم.
حال متوجه شدیم که شهرداری در سال 82 این بخش از روستا رو جز فضای سبز قرار داده ولی پس از گذشت 14 سال هیچگونه اقدام عملی رو آن انجام نداده. شخص خریدار بعد از 6 سال از بنده شکایت کرده.
معامله بصورت قولنامه ای و در حضور شاهدین می انجام.
زمین کشاورزی و داری سند می باشد.
در قولنامه ذکر شده که تغییر کاربری زمین و ادعای دولتی در آینده به عهده خریدار می باشد.
در قسمت قیومت ذکر شده که سه دانگ از زمین بنام فلانی... می باشد.

نکته: شاید شهرداری تا 100 سال دیگر توانایی انجام کارهای عمرانی را نداشته باشد . تکلیف مالکین چیست؟
مهلت 18 ماهه و 5 ساله شهرداری برای انجام امور چیست.؟
من باید جوابگوی سه دانگ خریدار باشم یا سه دانگ شخص ثالث.؟
سپاس از راهنمایتان.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما حق فروش ملک را نداشته اید و درصورت شکایت خریدار ممکنه بعنوان فروش مال غیر به حبس محکوم شوید.