مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه

سلام وقت بخیر. بنده چهار ماه هست که از همسرم جدا و در خانه پدری زندگی میکنم. چگونه میتوانم یارانه ام را جدا کنم از کجا باید اقدام کنم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگر حکم طلاق برایتان صادر شده با همان حکم دادگاه و شناسنامه و کارت ملی به دفاتر پلیس بعلاوه 10مراجعه کنید.اگه هنوز حکم طلاق صادر نشده باید برای جدا کردن یارانه از طریق دادگاه اقدام کنید.گاهی اوقات طلاق صورت نگرفته اما خانم به دلایل گوناگون قصد جدا کردن یارانه اش رو دارد بعنوان مثال همسرش اعتیاد دارد و پول یارانه را صرف مواد مخدر میکند به چنین مواردی بدسرپرستی گفته میشه و در این حالات خانم باید از طریق دادگاه دستور جدا کردن یارانه رو بگیرد و این رای دادگاه را به فرمانداری ببرد و از فرمانداری یک نامه بگیرد و با رای دادگاه و مدارک شناساییش به دفاتر پلیس بعلاوه 10ببرد.پس جدا کردن یارانه دو حالت دارد.برای افرادی که طلاق گرفتند باید مستقیما به دفتر پلیس بعلاوه ده مراجعه کنند.برای افراد بد سرپرستی که هنوز طلاق نگرفتند باید اول از طریق دادگاه اقدام کنند که با توجه به قوانین موجود به نظر میرسد باید در قالب دستور موقت از دادگاه مطالبه شود و در صورت پذیرش دادگاه و اخذ دستور موقت بروند فرمانداری و بعد از گرفتن نامه فرمانداری بروند پلیس بعلاوه ده. البته این اقدام دولت که یارانه زن را به حساب شوهرش واریز میکند خودش واجد اشکال قانونیست چون پدر بر فرزندان نابالغ ولایت دارد ولی زن تحت ولایت شوهرش نیست نفقه هم استثناست و نباید بدون دلیل شرعی و قانونی به سایر امور مالی تعمیم داده شود.اینکار توهین به شان و منزلت زن هست و مبنای شرعی و قانونی ندارد اقلا میبایست به صرف تقاضا دولت یارانه رو جدا میکرد چطور ممکنه زنی که صلاحیت اخذ صدوده سکه طلا را دارد برای اخذ چندرغاز یارانه صالح نباشد؟!!! این ذهنیت که زن حق اخذ سهمش از یارانه رو نداشته باشد تبعیض آشکار جنسیتی است و امیدواریم برطرف شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم متارکه ، امکان پذیر نمی باشد .