مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و توهین

بنده برای بردن جهاز داداشم به خونه ایشان مراجعه کردم و زن داداشم به بنده فحاشی کرد منتها بنده چیزی نگفتم
الان زن داداشم از بنده شکایت کرده و گفته که من بهش ل...ا...ش...ی گفتم
درحالی که مامور و نماینده اجرای احکام میگن چیزی نشنیدن آیا ایشان می توانند با قسم خوردن منو محکوم کنه؟

پاسخ ها :

فردین تیموری

جناب آقای فردین تیموری :

سلام
ایشان برای ادعای خود بایستی دلیل به دادگاه ارائه بدند و با قسم قابل اثبات نیست
موفق باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صرف قسم خوردن کفایت نمی کند و ایشان بعنوان مدعی باید ادعای خود رااثبات کند که نهایتا جزای نقدی بعنوان مجازات تعیین خواهد شد