مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام فحاشی

سلام.من پرونده فحاشی دارم ورای دادگاه علیه من صادرشد ودادخواست تجدیدنظر دادم الان پرونده به همون شعبه اولیه رفته مگه همچین چیزی میشه خواهشن بگین چطورمیتونم ازخودم رفع اتهام کنم ؟خب فحاشی متقابل بوده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دعوای متقابل بوده و معمولاً پرونده ها ادغام می شوند و در یک شعبه رسیدگی می گردد در هر صورت شما می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید