مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با تراکتور

سلام. میخواستم بگم من هفت ماه پیش روی گلگیر ترکتور نشسته بودم که با ترکتور افتادم تو کانال و یکی از مهرهای کمرم شکسته و دست چپ ام قط شده و رانندای ام گواهینماه ام نداره ولی ترکتور بیمه داره پزشک قانونی ام رفت و شش ماه استرحت داده بود که تمام شده حال میخوام بیدونم یا بیمه دیه منا را میدم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است
وانگهی در فرض شما دشوار است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کمیسیون پزشکی بررسی شود و اگر تقصیر شما اثبات نشود میتوانید تقاضای دیه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از بیمه دیه خود را مطالبه و دریافت کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

راننده چه کسی بوده است؟
معمولا دیه پرداخت می کند از طریق بیمه و بعدا از مسبب حادثه جبران می کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله بیمه موظف است تمام دیه و خسارات شما را دیه یک دست 300 میلیون تومان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر وسیله بیمه بوده خسارات شمارا در صورت عدم تقصیر اهمال کاری پرداخت میکند و البته بعد به راننده بدون گواهینامه مراجعه میکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شرکت بیمه حتما باید دیه شما را پرداخت کند

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

طبق قانون جدید بیمه شخص ثالث، درصورتی‌که راننده مقصر حادثه گواهینامه نداشته باشد، هیچ‌گونه دیه‌ای به او تعلق نمی‌گیرد اما اگر زیان دیده حادثه باشد، می‌تواند دیه خود را به‌طور کامل از بیمه‌نامه شخص ثالث راننده مقصر وصول کند و تنها به دلیل رانندگی بدون گواهینامه جریمه می‌شود.بنابراین در نظر داشته باشید که راننده زیان دیده حادثه، فارغ از اینکه گواهینامه یا بیمه‌نامه دارد یا ندارد، حق قانونی برخورداری از دیه از محل بیمه‌نامه شخص ثالث راننده مقصر را داراست.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید از بیمه شکایت و تا سقف تعهدات بیمه هدیه خود را دریافت نمایید منتها در فرضی که خود شما نیز مقصر حادثه شناخته نشوید در صورتی که راننده گواهینامه نداشته باشد نهایتاً بیمه پس از پرداخت دیه شما به راننده مقصر مراجعه میکند و مبلغ را از راننده دریافت میکند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله اگر به شکایت خود ادامه بدهید دادگاه حکم به پرداخت دیه شما میدهد