مشاوره حقوقی رایگان - تعداد پرونده

سلام. ببخشید چگونه بفهمم چند پرونده قضایی برام ثبت شده بدون مراجعه به دادگاه و شماره پروندهامو ندارم میخوام بدونم چندتا بوده؟

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام-اگر ثبت ثنا داشته باشید با مراجعه به سامانه خدمات قضایی و در قسمت پیگیری پرونده ها توسط اشخاص تقریبا می توانید بفهمید که چند تا پرونده دارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ثبت نام در ثنا وورود به فضایی پیگیری پروندهای وروند ان کلیه پروندهای شما نشان داده خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در ثنا ثبت نام کنید بعد در سایت adliran.ir پرونده را ببینید . برای راهننایی بیشتر تگاس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثنا دارید در سایت عدل ایران وارد شوید و قسمت پیگیری پرونده را بزنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق سامانه ثنا و مراجعه حضوری امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق سامانه ثنا پرونده ها خود را مشاهده کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثنا قسمت ابلاغیه های مشاهد شده میتوانید لیست کامل ان را ببینید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از دفتر کل دادگستری استان پیگیری کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

از طریق رایانه مجتمع های قضایی می توانید استعلام کنید . باید حتما مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر سامانه ثنا دارید از طریق قسمت پیگیری پرونده ها می توانید مشاهده کنیپ

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از سایت عدلیران قسمت اطلاع‌رسانی پرونده برای شخص حقیقی

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ، چنانچه در سامانه ی ثنا ثبت نام کردیده اید ، از طریق سایت عدل ایران امکان مشاهده ی پرونده های شما وجود دارد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که ثبت ثنا دارید به سایت عدل ایران مراجعه و پرونده های خود را ملاحظه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به سامانه عدل ایران مراجعه کنید در قسمت اطلاع رسانی اشخاص حقیقی جستجوی �ونده‌های مختومه نشده و مختومه شده گزینه جستجو بزنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید تا اطلاعات ثنای شما بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثنای خود پیگیری کنید.اگر ثبت نام نکردید ثبت نام کنید تا از پروسه و روند پرونده ها مطلع شوید