مشاوره حقوقی رایگان - خودرو اوراقی

من از ایران خودرو ماشین اوراقی خریدم مدل 96 به صورتی که سند ندارد موتور سوراخ شده و سقف و ستون رو بریدن ایا میشه برای این ماشین تعویض اتاق گرفت و سندش رو اوکی کرد از نظر قانونی و بشه باهاش تردد کرد لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ابتدا تامین دلیل کنید تا وضعیت ماشین مشخص و سپس دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خرید و فروش ماشین اسقاطی جرم است . توضیحات بیشتر در پاسخ قبلی سوالتان ذکر گردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اصولا ماشینهای اوراقی تعویض پلاک نمیشوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه خودرو اوراقی باید اوراق بشه و به نظر امکان تعویض پلاک به صورت قانونی وجود ندارد.
می توانید از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به پلیس راهور مراجعه نمایید و مراحل آن را انجام داد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از راهور باید بپرسید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

ماشین اوراقی رو تعویض پلاک نمی‌کنند ولی در خصوص این موضوع از راهنمایی و رانندگی سوال بفرمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر شرایط انتظامی تعویض بدنه و یا موتو را رعایت کنید بله می توانید ضمن اینکه باید برای صدور سند المثنی نیز اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

علی الاصول نمی‌توانید با این حال می توانید از راهور پرس و جو کنید تحت شرایطی ممکن است