مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست در صورت رعایت نکردن بند های قولنامه

با سلام و خسته نباشید بنده یک ماه پیش یک خونه آپارتمانی را خریداری کرده ام و در قولنامه قید گردیده که آپارتمان مذکور به شرط دارا بودن آسانسور و از آنجایی که آپارتمان دارای آسانسور هست ولی چون در طبقه اول بوده برای آن آسانسور وصل نکرده اند و بقیه طبقات دارای آسانسور میباشند و در حال حاضر سند را بنام زده ام ولی فروشنده از انجام تعهد به شرط دارا بودن آسانسور امتناع میکند من میتوانم علیه آن دادخواست بدهم و چه راهی اقدام کنم تشکر فراوان.

پاسخ ها :

یک وکیل

میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد را بدهید به شرط امکان انجام آن

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم