مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام پدرم 18سال پیش سه دانگ ملک مسکونی رو به فامیلش فروخت که طبقه قولنامه قرار شد شریک در قسمت جلو بشینه و ما در قسمت عقب.
حالا بعد از 18سال که قصد فروش داریم یه توافق نامه آورده که قسمت عقب که خوده ما ساکنیم 70متر بنا داشته و قسمت جلو که شریک ساکنند 40متر تو توافق نامه ذکر شده برای اینکه هردو تو یه متراژ ساکن بشیم حدودا 30متر دیگه به بنا اضافه کنند که خرج اضافه بنا به صورت 50 50باشد و گفته اگر نصف مبلغ رو ما تا تاریخ 84ندیم هرکس نسبت به پولی که داده سهم می‌بره
پدرم میگه من اینو قبول ندارم تو از بیسوادی من سو استفاده کردی و...
بعد پایین برگه نوشته شده امضای شاهدین عینی کسی امضا نکرده
و جالب اینکه این تو قولنامه ام درج نشده در صورتی که این توافق نامه هم دقیقا همون روزی که قولنامه تنظیم شده امضا شده
حالا میخواستم ببینم شکایت کنیم میشه کاری کرد یاخیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلایل کافی برای اثبات ادعا دارید میتوانید دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آری امکان پذیر است مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

او شاکیه باید شکایت کند شما از چی شاکی هستید؟ طاهرا حق با شریک بابای شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید قبل از اقامه دعوا ، مفاد مبایعه‌نامه بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلایل کافی برای اثبات ادعا دارید میتوانید دادخواست دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت توافقات است خلاف آن باید اثبات شود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

احتیاج به توضيحات بیشتر و مطالعه مدارک دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و‌ مستندات مربوطه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این شریک قاعدتا سه دانگ عرصه را مالک است و مشکل در قسمت اعیانی بوجود آمده اگر ملک اعیانی کلنگی دارد اختلاف قیمت ناچیز می شود .
در هر صورت آخرین توافقات نیز ملاک می باشد آن نوشته دوم تا دقیق بررسی نشود نمی توان اظهار نظر کرد .
می توانید تماس بگیرید تا پنل ارسال مدارک فعال شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ادعای جعل کنید وموضوع رابه کارشناسی محول کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قاعدتا در این مورد با توجه به اینکه پدر شما آنرا امضا نموده است بار اثبات دعوی به عهده ی پدر شما است و پدر شما باید بعنوان مدعی خلاف آنچه در توافق نامه آمده است را امضا نماید