مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه ملک

من یکسال پیش یک ماشین و مقداری طلا و پول داشتم فروختم و با همسرم یک زمین باغی خریدیم و آن را ساختیم با وجود اینکه 80 درصد پول از من بود همسرم قولنامه را به نام خودش نوشت و وقتی من اعتراض کردم گفت خودم یک قولنامه می نویسم و پایش را امضا می کنم و چند شاهد هم می دهم امضا کند و سهم تورا مشخص می کنم ،می خواستم ببینم این کار فایده دارد و آیا قانونی هست یا نه
چون من خانواده ی همسرم خیلی ناحق گو هستند ،اگر برای همسرم اتفاقی بیفتد با این نوشته دستم جایی بند است یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید بلافاصله قرارداد و اقرارنامه دقیق و حقوقی تنظیم نمایید و تمام شروط باید در قرارداد ذکر گردد و میزان سهم شما و میزان پرداخت ثمن معامله توسط شما باید ذکر گردد
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله، قابلیت استناد دارد
قولنامه در مقام سند عادی در محاکم قابل استناد و دفاع می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اقرار نامه تنظیم شود و تمامی موارد ذکر شود و شهود هم امضا کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر نوشته به درستی تنظیم بشه مشکلی پیش نمیاد مقابل استناد است.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بهتر است توافق نامه فی مابین ب صورت محصری و با امضای چند شاهد انجام گیرد و کاملا شفاف به قولنامه اصلی استناد گردد. در صورتی ک ب این صورت نگاسته شود بله اعنبار قانونی دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله اگر به طور صحیح تنظیم شود قابل استناد است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، در صورتی که مبایعه نامه تنظیم کنید بله معتبر است ولی اینکه ایشان از این وعده خود پشیمان شود یا خیر معلوم نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اقرارنامه حقوقی تنظیم نمایید و تمام شروط باید در قرارداد ذکر گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اسنادعادی مانند قولنامه معتبر است به شرط تنظیم درست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن ان برررسی بیشتر شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

قرارداد و اقرارنامه دقیق تنظیم و‌تمامی موارد در آن قید شود پیشنهاد می شود در دفترخانه تنظیم و از مشاوران سایت جهت نوشتن چهارچوب و متن کمک بگیرید