مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه پرداخت وجه

احتراما؛ همانگونه که مطلع می باشید سرکار خانم شما همسر اینجانب می باشید و در سال 97 از سایپا قصد خرید اتومبیل تیبا نموده اید و از انجایی که باید پیش پرداختی به میزان 18000000 تومان به شرکت سایپا پرداخت می نمودید از من تقاضا نمودید که این مبلغ را به شما به عنوان قرض داده پرداخت نمایم تا شما ان را به بنده پرداخت نمایید با توجه به رابطه زناشویی فی مابین و اعتمادی که بنده به شما داشتم مبلغ درخواستی شما را به میزان فوق به حساب سایپا در مورخ 97/12/22 ان هم به صورت اینترنتی واریز نمودم و قرارداد به نام شما تنظیم گردید. در حال حاضر و با توجه به گذشت بیش از پنج ماه از پرداخت این وجه شما سرکار خانم اقدامی در خصوص پرداخت وجه به بنده صورت نداده اید و از انجایی که بنده به این وجه نیاز مبرم دارم با ارسال این اظهارنامه و با استناد به ماده 156 قانون ایین دادرسی مدنی به شما ابلاغ و اخطار قانونی می نمایم که ظرف مدت 72 ساعت پس از رویت این اظهارنامه نسبت به پرداخت وجهی که از بنده به عنوان قرض به امانت دریافت نموده اید اقدام نمایید در غیر این صورت علیرغم میل باطنی ام مجبور می شوم که موضوع را از طریق مراجع قانونی پیگیری نمایم .
این اظهارنامه برای بنده صادر شده، در جواب چی باید بگم؟ بنده زوجه هستم و علیه شوهر شکایت مطالبه مهر کردم

پاسخ ها :

یک وکیل

لازم نیست جواب بدهید یا کاری بکنید . اظهارنامه ارزش حقوقی تو این مسایل ندارد. از طریق دادگاه مهریه را پیگیری کنید