مشاوره حقوقی رایگان - درگيري و ضرب و جرح

اذر ماه سال جاري در محل شركت با يكي از نيروهاي فروش شركت درگير شدم
ايشون فحش ناموسي دادن شاهد هم در محل بود و فرم هاي مربوطه در كلانتري تكميل شده
رباط زانوي راست من اسيب ديد و سه ماه طول درمان پزشكي قانوني دارم و بيني طرف درگيري هم شكسته
پرونده ارجاع شده به شوراي حل اختلاف
نتيجه اين دعوا چطور خواهد بود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
با توجه به اسناد و شواهد موجود و عرایض و دفاعیات طرفین و امکان سازش یا عدم امکان سازش شورا تصمیم می گیرد و ابلاغ می کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه دعوا بستگی به مدارک ارائه شده و همچنین نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده و در صورتی که سازش نشه پرونده جهت رسیدگی به دادسرا ارسال می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده توهین و فحاشی و مطالبه دیه است که رسیدگی آن ادامه خواهد داد و در صورت اثبات محکوم به پرداخت مبلغ دیه و مجازات جزای نقدی و یا شلاق است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه ی مقرر برای هر دو طرف تعیین خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شورای حل اختلاف برای ایجاد سازش است در صورتیکه سازش نکنید پرونده مجددا به مرجع قضایی ارسال می شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما محکوم میشید به پرداخت دیه او و او محکم میشود به پرداخت دیه شما بعلاوه جزای نقدی بابت توهین

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شوراجهت سازش اقدام میکنداگرنشدمیده دادگاه کیفری دو محلاگرگواهی پزشکی قانونی داریدوهردوشکایت کردید پرونده هالف هم میشن تقدیم شعبه رسیدگی میشن و دیه هاتون تاجاییکه برابره باهم تهاترمیشه وتفاضل دیه رابایدبدهید توهین مشمول حدقذف مجازاتش شلاق هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر در شورا صلح نکنید پرونده به دادسرا ارجاع وشخص مذکور به اتهام توهین وضرب وجرح محکوم خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده و در صورتی که سازش نشه پرونده جهت رسیدگی به دادسرا ارسال می شود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شکستگی بینی 10 درصد دیه دارد یعنی 60 میلیون تومان و دیه شما هم پزشکی قانونی تعیین می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شورای حل اختلاف بابت صلح و سازش می باشد می توانید سازش نمایید و در صورت عدم سازش می توانید شکایت خود را دنبال کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

نتیجه دعوا بستگی به مدارک ارائه شده داره