مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

اذر ماه سال جاري در محل شركت با نيروي فروش درگير شدم و ايشون در حضور ساير همكاران فحش ناموس دادن و درگيري فيزيكي پيش اومد بيني ايشون شكسته و رباط زانوي راست من هم اسيب ديده و سه ماه طول درمان دارم
پرونده ارجاع شده به حل اختلاف
راهنمايي در مورد نتيجه دعوا ميخوام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده و اگر سازش نشه به دادسرا ارسال می شود.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اغلب در چنین مواردی دیه تهاتر میشه و مازادش وصول میشه.باید دیه محاسبه بشه.نظریه پزشکی قانونی لازمه رویت بشه.اونجا نوع جراحت و درصد آن اغلب قید میشه اقلا نوع جراحت وارده قید میشه.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه دعوا بستگی به نظر قاضی رسیدگی‌کننده دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در نهایت به دیه و حبس منتهی میشود بهتر است مصالحه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل کافی برای اثبات ادعا دارید بعد از اعلام نظریه پزشکی قانونی پرونده برای جبران خسارت به دادگاه ارجاع میشود. ارجاع اکنون به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پرونده تان در صورت عدم صلح و سازش به دادسرا ارجاع می شود و مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت و بعد از آن به دادگاه ارسال خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و