مشاوره حقوقی رایگان - آزاد سازی وثیقه سند زمین

با سلام و وقت بخیر.پارسال دوستم بخاطر دعوا و خسارت زدن ب یکی از همسایه هاشون افتاد زندان و دادگاه 300ملیون وثیقه تعیین کرد و چون پول و سند زمین نداشتن مجبور شدن سند کرایه کنن.صاحب سند در مقابل 400ملیون سفته از کاسب معتبر خواست و من 400ملیون سفته دادم.پرونده ب نفع ما پیش رفت و قاضی گفته جواز کسب بیارین تا سندزمین آزاد بشه.روزی ک قاضی سند زمین رو آزاد کنه من چجوری سفته هام رو صاحب زمین پس بگیرم و نمیخوام سفته هام دستش بمونه.واینکه این پرونده و دعوا داخل مشهد هست و سندزمین ماله شهر نیشابور هست.اگه قاضی از مشهد ب دادگاه یا اداره مربوط شهر نیشابور نامه بفرسته و دستور آزاد شدن سند زمین رو بده من چجوری میتونم در همون لحظه سفته هام رو پس بگیرم به صورتی که صاحب زمین هم از آزاد شدن سندش مطمعن باشه با توجه به اینکه سند زمین ماله ی شهر دیگست.ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام این کار باید به صورت توافقی با صاحب سند انجام بشه به صورتی که هم زمان در شعبه ای که سند را بعنوان وثیقه گذاشته اید حاضر شوید و کارها را همزمان با هم انجام بدید،در غیر اینصورت باید دادخواست استرداد لاشه سفته را به دادگاه بدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از آزادی وثیقه سفته خود را تحویل بگیرید
و اگر ایشان حاضر به تسلیم سفته نشد شما باید دادخواست اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مسترد نکرد اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.