مشاوره حقوقی رایگان - خواسته اعسار از پرداخت محکوم به

سلام من بابت نفقه فرزندم شکایت کرده بودم الان کار به اجرای احکام رسیده همسر سابقم بخاطر پرداخت نکردن نفقه دو تا شاهد آورده که بگه نمیتونه پرداخت کنه... من باید چکار کنم و چطور از حقم دفاع کنم آیا میتونم شاهد ببرم که ایشون توان پرداخت داره؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شهود و شهادتشان قابل جرح میباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بره در جلسه اعسار حاضر شوید وشهودتان را ببرید و شهود همسرتان را جرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همین کار را باید انجام دهید و اثبات کنید توانایی پرداخت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما میتوانید شهود ایشان را جرح نمایید
و شهود خود را معرفی نمایید

و زوج مکلف است که نفقه فرزند را پرداخت نماید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله میتوانید از شهود برای بی اثر کردن شهادت شهود ایشان استفاده نمایید چنانچه مدارکی دال بر توانمند بودن ایشان دارید ارائه نمایید همچنین اگر میدانید که گردش حساب همسرتان در چند سال اخیر قابل توجه بوده میتوانید از دادگاه درخواست استعلام گردش حساب مالی را نمایید