مشاوره حقوقی رایگان - چک پشتوانه

سلام ی معامله خرید دام بوده چک دادم بعد پشتوانه منزل پدرم دادم قراردادم بجای اسم خودم اسم پدرم نوشتم. و امضا کرده بعد وقت چک زد زیرش گوسفندان قرار بود برداره گفت نصف قیمت که دادم بهم خورد رفت شکایت کرد بعد چند روز از وقت چک زنگ زدم بهش گفتم پول امادست گفت بریز بحساب دادگاه کاری به من نداره مبلغ چک 220 تاریخ چک 30 ابان العان دادگاه چه حکمی میده طرفم فقط میگه 1 میلیارد میخوام بجای 220 تومن

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که امضا عشق چک با امضای موجود در بانک نکند می توان از این طریق اقدام به طرح شکایت نمود در خصوص مبلغی که ایشان ادعا می‌کند این مبلغ به هیچ عنوان قانونی نیست ست و سوم آن که شما می‌توانید به شعبه مراجعه نمایید البته قبل از آنکه هر گونه اقدام قضایی داشته باشید حتماً با تماس با وکیل جزئیات دقیق را سوال بگیرید تا بر اساس آن وکیل اقدام حقوقی مناسب را به شما اعلام نماید توضیحات شما به شکلی است � و اقدامات متعددی می‌توانند انجام داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است