مشاوره حقوقی رایگان - چک پشتوانه

با سلام شخصی سند خود را در رهن به نفع شرکتی قرار داد تا شرکت با اخذ ضمانت نامه مشکل مالی وی را حل کند
قراردادی هم نوشته و مدیر عامل وقت شرکت امضا و یک چک پشتوانه از شرکت با امضا مدیر به طرف داده شد البته بدون تاریخ و مبلغ دویست میلیون به راهن طبق قرارداد داده شد و راهن چکی دویست میلیونی تاریخ دار به شرکت داد و فرار کرد و پول را نداد شرکت چک را برگشت و بعد سه سال رای قطعی شد و بانک هم اجراییه صادر چون پول برگردانده نشده بود
همان موقع از روی لج بازی راهن چک پشتوانه شرکت را تاریخ زد برگشت کرد و اکنون اقدام حقوقی کرده و ان طلب دویست تومن هم توقیف کرده .
وی به خاطر سندش مجبور شده پول بانک را بده مثلا 22/5/98 داده اما چک را از سال 93 که تاریخ زده مطالبه و دادگاه بدون توجه به مستندات شرکت اقدام به صدور رای از 93خسارت تا کنون کرده که مثال هفتصد میلیون با خسارتش رای داده در حالیکه پانصد تومن راهن به بانک داده
الف . تمام مشکلات شرکت با بانک در اثر عدم پرداخت 200میلیونی راهن به وجود امد
ب . چک بدون تاریخ بوده و در قرارداد از لحن پشتوانه استفاده شده
د. رای دادگاه در مرحله بدوی به دلیل بسته بودن حساب مدیر و حساب شرکت با تامین خواسته همین چک مسدود و توان پرداخت هزینه نداشته و اعسار مدیر هم نپذیرفته
ایا رای قابل شکستن هست اگر راهی دارید ضمن راهنمایی شماره تلفن لطف کنید تا تماس بگیرم

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

دوست خوب !
طوماری که شما نوشتید عنایت به موارد بیشمار مطرح شده در سایت و با عنایت به اینکه پرونده مفتوح دارید مشکلتان را حضورا به وکلا بیان کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پریسا عطاریان وکیل پایه یک دادگستری
مدارک خود را ارسال کنید تا بررسی شود