مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام من دچار ضرب وجرح عمدی شدم ومحکوم به محکوم به پرداخت دیه شد ولی این سه ساله از زمان شکایتم میگذره تا به امروز دیه رو پرداخت نکرد دو ساله که محکوم به پرداخت دیه شد منم بهش فشار نمیاوردم اون همش اعتراض میزد میبرن تجدید نظر هم اعتراض میزد دیه که ثابت شد چقدره در خواست اعسار زد قرار بود پرداخت کنه بعد دوباره به میزان اعسار دیه اعتراض زد دوتا شاهد اورده که هیچی نداره ولی شهادت دروغ به نفع محکوم به بود من الان دیه رو میخوام باید چکار کنم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر مال و اموال از ایشان سراغ دارید در جلسات رسیدگی حاضرشوید شهود ایشان را جرح و با دلایل و مدارک ثابت کنید که معسر نیست در این صورت اقساطی که برای ایشان تعیین می گردد مبلغ بیشتری است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق اجرای احکام کیفری ابتدا ایشان را ممنوع الخدمات نمایید و در ثانیه حسابهای بانکی شان را توقیف کنید و نامه به سازمان بورس و اوراق بهادار در جهت توقیف هرگونه سهام اعم از ادالت یا غیر عدالت بگیرید و استعلام از راهنمایی و اداره ثبت اسناد و املاک و همچنین می توانید به شرکت مخابرات نامه بزنید و سیم کارت های ایشان را مسدود نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست اجرای حکم را نمایید و در صورت عدم پرداخت درخواست توقیف اموال و درخواست حکم جلب ایشان را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطالعه پرونده کیفری شما در خود شعبه به صورت حضوری توسط وکیل نیاز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست درخواست اجرای حکم را داشته باشید و در صورتی که پرداخت نگردد استعلامات سه گانه را اخذ نماید و اموال توقیف کرد