مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر ملک

سلام
بالای مغازه من چهار واحد مسکونی وجود دارد و زیر مغازه هم یک زمین وجود دارد سنگ نما پس از گذشت 10سال سست شده و در حال ریزش است آیا هزینه رولپلاک کردن نما شامل مغازه و زیر زمین هم می شود؟
متراژ مغازه 30 متر و متراژ هر واحد 80 متر است است ومتراژ زیر زمین هم 80 متر است.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در خصوص مخارج مشاعات ساختمان کلیه مالکین می بایست هزینه ها را پرداخت نمایند . میزان پرداخت مخارج با تصمیم هیات مدیره ساختمان یا موافقت اکثریت مالکین است .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله هزینه بر عهده همه مالکین است و نسبت به متراژ هر واحد هزینه ها متفاوت خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر تصمیمی توسط یک مدیر صورت نگرفته باشد بر عهده تمام مالکین می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون جزء مشاعات است شامل همه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هزینه تعمیر نما ساختمان شامل تمام مالکان میشود