مشاوره حقوقی رایگان - سفته در قرارداد

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم بنده قرارداد جدایی را امضا کردم که 30میلیون سفته دادم بابت تعهد 3ساله برای کار در شرکت من یه سال خورده ای کار کردم و استعفا دادم به من گفته شده در صورت استعفا سفته ها را اجرا میگذارند ایا اینکار ضمانت اجرایی دارد و شرکت میتواند روی سفته ها اقدام قانونی نماید. با سپاس

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

معمولا سفته برای حسن انجام کار اخذ میشه اگر طرف مدعی خسارت ناشی از استعفای شماست باید اتبات کنه بعد حق اقدام روی چک داره نه اینکه همون ابتدا روی چک اقدام‌کنه . در اینصورت تحت عنوان خیانت در امانت بابت چک اقدام‌کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتواند سفته ها راقدام کند ولی شما هم جای دفاع دارید