مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من میخوام درخواست مهریه کنم شوهرم فقط یه ماشین سنگین به اسمش هست آیا میتونم اون رو تمام به عنوان مهریه بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر وسیله امرار معاش باشد قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که جزو مستثنیات دین باشد در صورت توقیف قابل رفع توقیف می باشد

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

با سلام
ببینید شما میتونید هر مال منقول و غیرمنقولی که بلامعارض باشه رو توقیف کنید بجز مستثنیات دین . با توجه به اینکه لوازم کار هم جز مستثنیات دین محسوب میشه ممکنه توقیف نکنن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر طبق قانون خودرو اگر وسیله امرار معاش باشد جز مستثنیات محسوب میشود و قابل توقیف نیست

ولی اگر قیمت کامیون زیاد باشد مقداری از کامیون قابل توقیف است

شما باید درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید و درخواست استعلام سه گانه از راهور و بانک مرکزی و اداره ثبت را نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وسیله کار وامرار معاش خانواده باشد خیر

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام شما میتونید همه ی اموال همسرتون بجز مستثنیات دین رو توقیف کنید یا توجه به اینکه لوازم کار جز مستثنیات دین هستش ممکنه توقیف نشه ولی رویه محاکم معمولا توقیف میکنن.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ توجه داشته باشید به میزان مهریه میتوانید صاحب ماشین سنگین مورد اشاره شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وسیله امرار معاش باشد قابل توقیف نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تنها وسیله معیشت وکیل درآمد باشد خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وسیله امرار معاش باشد امکان توقیف وجود ندارد و مستثنیات دین محسوب می شود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر وسیله امرار معاش ایشان نباشد بله میتوانید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله اکر در مشهد هستید درخدمتم

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر مستثنیات دین نباشد بله

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اجراییه ثبت: در این روش زن می‌تواند به اجراییه ثبت مراجعه کرده و درخواست مطالبه مهریه خود را بدهد.

وی با مدارک لازم به دفترخانه مربوطه که عقد در آنجا به ثبت رسیده مراجعه کرده و با پرداخت هزینه مربوطه، اجراییه مطالبه مهریه را ثبت می‌کند.

پس از آن، از طرف دفترخانه اظهارنامه‌ای به زوج ارسال می‌شود و ملزم می‌گردد که تا ظرف 10 روز به اداره ثبت مراجعه نموده و مالی را به‌ عنوان مهریه معرفی نماید.

از طریق دادگاه: در حالت کلی اگر روش اول یعنی مطالبه مهریه از طریق اجراییه ثبت ممکن نباشد، مطالبه آن از طریق دادگاه امکان‌پذیر می‌شود.

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

اگر تنها وسیله درآمدشونه، خیر، جزء مستثنیات دین است و باید اموال دیگری پیدا کنید یا اعمال ماده 3 قانون نحوه ( تقاضای بازداشت) کنید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگه اون ماشین وسیله درآمدش باشه قابل توقیف نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر قاضی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مستثنیات دین قابل توقیف نمی باشد

اگر کامیون این وسیله امرار معاش است و زوج درآمد دیگری جز این کار نداشته باشد صرفاً با توجه به مازاد قیمت می توانید شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله منعی ندارد مگر اینکه اسباب کار ایشان باشد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام طبق قانون ماشین از مستثنیات دین خارج شده و قابل توقیف است ولی بعضی از قضات معتقدند که چون وسیله امرار معاش است قابل توقیف نیست به همین دلیل دادگاها سلیقه ای اعمال می کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر جز مستسنیات دین محسوب نشود میتوانید