مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین سنگین که منبع درامد است برای مطالبه مهریه ...

سلام خداقوت
برادرم راننده ماشین سنگین است و تنها دارایی و منبع درامد ایشان هم همین ماشین میباشد. الان همسرش تقاضای مهریه داده و ماشین را توقیف کرده اند و نمیتونه کار کنه. مهریه همسرش هم 700 سکه تمام بهار میباشد. میخواستم بدونم که الان چه حکمی صادر میشه و چقد مهریه باید پرداخت بشه و اینکه تکلیف ماشین که منبع درامدش است چی میشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا ماشین جزو مستثنیات دین نیست ولی برادرتان حق اعتراض دارد و نظر قاضی با توجه به اوضاع و احوال ملاک است و قابل پیش بینی نیست