مشاوره حقوقی رایگان - نامه پزشکی قانونی

سلام. من 2ماه پیش از طرف دادسرا امور پزشکی. پزشکی قانونی رفتم. گفتن خودمون اطلاع میدم برای دریافت نامه بهتون. الان بعد گذشت 2ماه هنوز اطلاع ندادن برای دریافت نامه پزشکی قانونیم. میدونم باید حضوری برم ولی من راهم دوره آیا حضوری مراجعه نکنم آیا باز خودشون اطلاع میدن بهم که برم نامه رو بگیرم یا حتما باید حضوری برم پرسجو کنم ممنون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاعدتا پزشکی قانونی به شما نتیجه را نمی دهد بلکه به کلانتری یا مرجع قضایی می دهد و مرجع قضایی به شما ابلاع می کند.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

نامه ها از طریق اتوماسیون ارسال می شوند.با توجه به مسافت،بهتر است تلفنی ارسال را پیگیری کنید.در ضمن در قسمت اطلاع رسانی اشخاص،اطلاعات پرونده میتوانقد از وصول نظریه پزشکی قانونی مطلع شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر امکان تماس با شعبه هست از این طریق پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق سامانه ثنا روند پرونده را چک کنید اگر نامه به دادگاه وصول نشده حضوری پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود حضوری پیگیری کنید یا تماس بگیرید