مشاوره حقوقی رایگان - دندان پزشک خانگی

باسلام یکی ازدوستام یک دندان پزشک معرفی کرد که کارش خیلی خوبه میاد خونه دندونات میکشه من هم بهش اعتماد کردم اومد هفتا دندون تویک جلسه کشید ماهم ازدرد فریاد میزدیم حالا که چند روز گذشته میبینم چند تاش ریشش مونده از کرسی ها یک ریشه کشیده دوتا دیگش مونده چی کاری باید برای شکایت انجام بدم رفتم عکس گرفتم از هفتا سه تاش شکسته نصفه دراوده دکتر میگه باید جراحی بشه هزینشم خیلی زیاده ماهم کارگریم که پول موتب نداشتیم این اشتباه کردیم لطفا برای شکایت یک راه حلی بزارید برام برای درست شدنشم لطفا بگید چیکار کنم هزینه کمتر بشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر طرف واقعا پزشک است شکایت به سازمان نظام پزشکی و اگر نیست به دادسرای رسیدگی به جرایم پزشکی