مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

سلام
نتیجه پرونده مطروحه در شورا بصورت حکم به تخلیه مستاجر بعلاوه هزینه دادرسی با فرجه بیست روز جهت تجدید نظر خواهی آمده است . اگر بعد بیست روز تجدید نظر خواهی ارایه نگردد و در دفتر قضایی درخواست اجرای حکم کنم دستور اجرا چند روزه صادر میشود؟ و آیا برای دریافت دستور اجرا بایستی حضورا به همان شعبه شورای مراجعه داشته باشم یا کاملا الکترونیک دستور داده میشود و نیاز به حضور مجدد در شعبه نیست؟(احتمالا سفر به شهر دیگر در پیش دارم)

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید حضورا به شعبه مربوطه مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بعد از قطعی شدن حکم باید در خواست صدور اجراییه را بخواهید تا حکم اجرا شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

لایحه ودستوراجرای را می توانید به شعبه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید اما برای پیگیری وتسریع در ان نیاز به پیگیری حضوری دارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بیست و پنج روز پس از ابلاع اگر طرف تجدید نطر خواهی نکرد درخواست صدور اجراییه بوه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید حاضر شده و حضوري پیگیر ماجرا شوید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام حضورا به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی در شهر خودتان میتوانید درخواست صدور اجراییه به همان شعبه صادر کننده دادنامه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از قطعی شدن حکم ، درخواست اجرای ‌حکم را مطرح نمایید و پرونده به شعبه اجرای احکام ارسال خواهد شد و اجراییه صادر و به شما ابلاغ خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست اجرای حکم را از طریق دفاتر خدمات انجام دهید اگر مستاجر حکم را اجرا نکرد برای بقیه کارها باید حضور داشته باشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حکم قطعی شده است درخواست اجراییه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم تخلیه بوده باید درخواست اجراییه کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتراست علاوه برارسال درخواست صدوراجراییه ازطریق دفتر خدمات به شعبه نیزخصورا مراجعه کنید زودترانجام شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از، طریق دفاتر خدمات تقاضای اجرایی را بنمایید باید احراییه به مستاحر ابلاغ وظرف ده روز اجرا کند در غیر اینصورت باید وقت اجرا اخذ وبا مامور نسبت به اجرای رای اقدام نمایید

یک وکیل :

با سلام بهتر است برای مشخص شدن تجدیدنظر خواهی یا عدم تجدیدنظر خواهی خوانده و قطعی شدن حکم ابتدا به شعبه صادر کننده رای مراجعه کنید ودر صورت عدم تجدیدنظر خواهی ايشان ضمن یک لایحه درخواست صدور اجرائیه به شعبه صادر کننده رای ارسال نمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست صدور اجرائیه از طریق دفتر خدمات قضایی نمایید اما بهتر است حضوری پیگیر باشید