مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام
من دو اسمه هستم از بچگی با اسم مینا بین دوستان و اقوام و مدرسه و... شناخته شدم... سال ٩6 زمانی که میخواستم شناسنامم رو عکس دار کنم پدرم درخواست داد که اسمم عوض بشه که نشد. سال ١4٠٠ هم به ثبت احوال درخواست تغییر اسم از حانیه به مینارو داشتم که باز هم درخواستم رو رد کردن... بهم گفتن فقط میتونم از طریق دادگاه پیگیری کنم که پارسال آبان ماه درخواست دادم به دادگاه و استشهادیه ارائه دادم و.... که امسال گفتن برای رسیدگی حضوری برم دادگاه ولی الان که ابلاغیه گذاشتن درخواستم رو کلا رد کردن و فقط ٢٠ روز بهم مهلت دادن که اگه خواستم درخواست تجدید نظر بدم... باید چیکار کنم که مشکلم حل بشه؟
من ی سری لوح تقدیر و گواهینامه های مختلف از دوران کودکیم دارم که نشون میده اسمم از قبلا مینا بود و یهو تصميم به تغییرش نگرفتم
باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.
در صورتی که موافقت نشد می توانید از طریق دادگاه دادخواست بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تجدید نطر خواهی کنید انشالله که در دادگاه تجدید نظر قبول کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا تغییر نام های این چنینی به راحتی انجام نمیشود باید دلایل محکمی را برای تغییر نام ارائه دهید تا پذیرفته شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

وکیل بگیرید تا مهلت تجدیدنظرخواهی به اتمام نرسیده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باغ
تا قبل از اتمام مهلت تجدید نظر خواهی نمایید و بهتر است با وکیل مشورت کنید تا یک لایحه تخصصی تنظیم شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با داشتن مدارک و استشهادیه و معرفی دو گواه دادخواست تجدیدنظر خواهی بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق و تخصصی تجدیدنظر خواهی نمایید

یک وکیل :

با سلام بهتر است مجددا بار دیگر با کمک وکیل و دلایل محکمه پسند تر دادخواست خود را تقدیم نمایید . در خصوص تغییر نام رویه ثابتی وجود ندارد در این فرصت 20 روزه بهتر است در دفتر وکیل حاضر شده تا رای شما را بررسی و مشاوره های لازم را دریافت نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام

از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.

در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از حکم تجدیدنظرخواهی نمایید . نتیجه قابل پیش بینی نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

همان هاراارایه دهید ولی معمولاً مشکل میپذیرند