مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

سلام ببخشید ایا می توان پرینت پیامک های پاک شده در گوشی را هم گرفت؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر منظورتان در پیام رسانه‌ای داخلی هست بله تا شش ماه البته نیاز به دستور مقام قضایی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به این دارد کدام اپلیکیشن باشد آری....

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در مورد پیام رسان های خارجی امکان ندارد ولی در مورد پیامک عادی و پیام رسان های داخلی فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرینت متن پیامکها فقط با دستور قاضی امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مالک خط باشید تا 6 ماه قبل را می توانید پرینت بگیرید.

یک وکیل :

با سلام
بله در پیام‌رسان های داخلی با دستور مقام قضایی امکان دارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

با توجه به صراحت تبصره ماده 104 ق.آ.د.ک.1378 دستور کنترل تلفن افراد منحصرا به دستور قاضی رسیدگی کننده باید باشد و تشخیص اینکه موضوع از موارد مربوط به امنیت کشور است یا خیر؟ نیز به عهده همان قاضی رسیدگی کننده است.

قاضی پرونده کیفری نیز خود راسا حق استعلام و اخذ پرینت مکالمات و پیامک‌ها را ندارد بلکه باید با مکاتبه با ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات کل قوه قضاییه و ذکر اطلاعاتی نظیر: مشخصات پرونده، علل اخذ و محتوی مورد نظر، مشخصات شماره مبداء و مقصد، مقطع زمانی مورد نظر و...، از این مرکز بخواهد تا از اداره مخابرات پرینت پیامک ها و تماس های ورودی و خروجی تلفن همراه شماره مورد نظر را استعلام و نتیجه را به شعبه آرسال نمایند.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

خیر متن پیامک یا صدای مکالمه در دسترس نمی باشد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکانپذیر است اما باید دستور مقام قضایی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پرینت با دستور قضایی ممکن است در موارد خاص

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر منظورتان پیامک های مخابراتی باشد با دستور قضایی آن هم تا زمان شش ماه امکان دارد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،پرینت پیامک تا6ماه ممکن است ونیاز به دستور مقام قضایی دارد.

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
در صورت صدور دستور قضایی ، بله .

الناز هوشیارزاده

سرکار خانم الناز هوشیارزاده :

سلام سوالتان کلی است ولیکن بله امکان پدیر است

مهدي  داودي

مهدي داودي :

صرفا با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام تا 6 ماه امکان پذیر است از شرکت مخابرات

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
با دردست داشتن كارت ملي مالك گوشي مي تواند پرينت ريز مكالمات يا پيامك ها را درخواست دهد
همچنين براي مراجع قضايي يا ضابطين نيز در صورت نياز قابل دريافت مي باشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام در صورتی که پیام ها از طریق مخابرات ارسال و دریافت شده باشد امکان استعلام از طریق دادگاه وجود دارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر خط بنام خودتان است با مراجعه به اپراتور مربوط تقاضا دهید اگر دیتا بیس آن اپراتور ذخیره داشته باشد طبق مقررات وضوابط خود اقدام می نماید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله اگر منظورتان در پیام رسانه‌ای داخلی هست بله تا شش ماه البته نیاز به دستور مقام قضایی دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در مورد پیام رسانهای داخلی با دستور مقام قضایی میتوانید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، بله از طریق مراجع قضایی و مکاتبه با مخابرات امکان ریکاوری پیامک ها هستش