مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من 4 ساله ازدواج کردم تو سند ازدواجم 350 سکه عندالمطالبه و 14 میلیون طلا نوشته شده و 3 دانگ خونمون با اسم منه چون هر دو شاغل و با هم خونه رو خریدیم من و همسرم اختلاف زیادی داریم قصد جدایی داریم درصورت اقدام همسرم مبنی بر جدایی و اینکه ایشون 3 دانگ خونه و همچنین ماشین و امتیاز آپارتمان که اداره محل خدمتتشون بهش دادن به اسمش باشه برای مهریه م کل این اموال توقیف میشه
مهریه مو بخوام کامل بگیرم بدون قسط تعلق میگیره
و اینکه مبلغ 14 میلیون طلا رو به نرخ امروز چطور حساب میکنن با توجه به بالا رفتن قیمت طلا
حقوق ماهیانه ایشان 3 میلیون و هشتصد هزاره ولی به دلیل قسط وام دریافتی ایشون 2 میلیون و سیصد هزار تومانه
چه مقدارش رو نقد میدن

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام امکان توقیف اموال وجود داره و در صورت اینکه املاک مستثنیات نباشند توقیف اموال قابلیت اجرا دارن و باتوجه به حقوق زوج و در صورت طرح دادخواست اعسار از ناحیه زوج امکان تقسیط مهریه وجود دارد

یک وکیل

هر مالی که به نام ایشان باشد قابل توقیف هست ضمنا مهریه اگر به ریال باشد به نرخ روز محاسبه میشود.