مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام خانمی هستم از همسر خود جدا شده در سال 88وهمسرم ازدواج کردن با مهریه400 سکه تمام آزادی برای زوجه شان وبعد از شش سال به دلیل کرونا فوت کردن ومن یک فرزند دختر که الان 18 ساله پیش پدرش بود آیا به فرزند من ارثی میرسدوخود طرف هم ازش یک پسر دارد

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
دیون متوفی مقدم هستند و مهریه خانم و سایر بدهی ها پرداخت می شوند و اگر مالی باقی ماند بین وراث تقسیم می شود