مشاوره حقوقی رایگان - میراث

سلام یک حیاط از 30سال پیش از پدرم به مادرم رسیده و مادر حیاط بعد از 15سال فروخت و یک حیاط دو طبقه 35متری خرید منم بعد ازدواج 15سال با مادر زندگی کردم و مادر با یک مبلغ کم طبقه دوم را به نام من زده
وبعد از چند سال با اسرار خوده مادر برای اینکه بعد فوتش چوب حراج به خانه نزنن و من نتونم با پول طبقه دوم خانه دیگه بخرم به نامم زد
و قرار و وصیتش این بود که بعد یک دوسالی بعد از فوتش از سهم طبقه اول مال هر کسو بهشون بدم الان بچها میگن نه فقط فروش وبعدش تو از سهم طبقه دومتو بردار که نمیشه با پولش خانه خرید
سوالم آیا میتونن شکایت و با اینکه به نامم هست باز پس بگیرن ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی دارد اما اگر سند خونه به نام شما باشد در صورتی که به صورت قانونی این اتفاق افتاده باشد مانع ایجاد نمی نماید