مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به علت کراهت زوجه

سلام من مردم 10 ماه همسر خانه ترک و عدم تمکین نفقه 6ماه پداخت کردم برا 4 ماه دیگه گواه دارم همسرم درخواست طلاق داده گفته کراهت دارم وکیل دار من گفتم همسرم دوس دارم می تونه طلاق بگیر من ازلحاظ سلامت کاملا سالم هیچ شرایط طلاقی ندارم که ثابت کن
می تون طلاق بگیر ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که همسرتان به علت کراهت درخواست طلاق داشته باشند می توانند با بخشیدن مالی بیشتر ، کمتر یا هم اندازه مهریه ، یا کل و یا بخشی از مهریه درخواست طلاق نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طلاق خلع منوط به پرداخت مابذل است که شماباید قبول کنید در غیر اینصورت باطلاق وی موافقت نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است
وانگهی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مگر تحت شرایطی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید عسر و حرج خود را ثابت کند.صرف اعلام کراهت کافی نیست باید بخش یا تمام‌مهریه زا بابت طلاق خلع ببخشد و مرد قبول کند

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنانچه خانم نتواند عسروحرج خود را ثابت نمایید،صدور حکم طلاق ممکن نخواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید می توانند با بخشیدن مالی بیشتر ، کمتر یا هم اندازه مهریه ، یا کل و یا بخشی از مهریه درخواست طلاق نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر شرایط طلاق برای زوحه ایجاد نشده باشد خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای طلاق زوجه باید دلیل داشته باشد و عسر و حرج زوجه اثبات گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط دوازده گانه موجود در عقدنامه نیست سخت است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
صرف داشتن کراهت برای تحقق طلاق کفایت نمی کند بلکه با بخشیدن امور مالی در اینصورت با قبول همسرتان قابل انجام خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که قانون در این خصوص سخت اما در صورتی که زوجه کراهت شدید داشته باشد و مهریه خود را ببخشد اگر قاضی محترم علم حاصل نماید امکان طلاق وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر حکم کیفری شما به عدم پرداخت نفقه مشخص شود می‌تواند به راحتی جدا شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این شرایط اصولاً طلاق پذیرفته نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است دادخواست الزام به تمکین بدهید.
با توجه ب توضیحات ارائه شده به نظر دادگاه به راحتی نمی تواند ادعای کراهت را بپذیرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما سوال شما کلی است تماس بگیرید و توضیحات بیشتر ارائه نمایید تا دقیق تر راهنمایی شویم با اینکه زن وکیل بگیرد و به دادگاه اعلام نماید که از همسر خود کراهت دارد دلیل موجهی برای صدور رای طلاق نیست در فرض کلیه سه راه برای گرفتن طلاق از سوی زن وجود دارد که نیاز به بررسی بیشتر از تا مشخص شود شما شامل این سه بند هستید یا خیر با توجه به توضیحات ارائه شده از سوی شما مشخص است که نفقه ایشان را پرداخت های لذا از باب نفقه همسر شما نمی تواند تقاضای طلاق نماید موارد دیگر مورد است را هرج و همچنین شروط ضمن عقد است که باید مشخص شود آیا تخلف از شروط ضمن عقد سند ازدواج صورت گرفته یا خیر و آیا رفتار شما و اخلاق شما مصداق اسرا حرج موضوع قانون مدنی بوده است یا خیر لذا نیاز به بررسی دقیق تر می باشد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام با احراز شروط دوازده گانه مندرج در سند ازدواج یا اثبات عسر وحرج طلاق از طرف زوجه ممکن میگردد در غیر این صورت امکان پذیر نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام در خصوص طلاق ازسوی زوجه و اثبات عسر وحرج زن دادگاه تصمیم می گیرد و تشخیص دادگاه ملاک می باشد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست و بستگی به سایر اوضاع و احوال پرونده و روابط زوجین با هم دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا باید عسر و حرج را اثبات نماید .صرف اعلام کراهت کافی نیست باید بخش یا تمام‌مهریه رابابت طلاق خلع بذل نماید و زوج قبول کند

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام با این اوصاف که بیان کردید خیر زیرا صرف کراهت داشتن موجب ایجاد حق طلاق برای زن نیست.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که بتواند عسروحرجخود را با بخشش تمام مهریه و حقوق مالی خود اثبات کنند میتواند طلاق بگیرد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام چنانچه خانم نتواند عسروحرج خود را ثابت نمایید،صدور حکم طلاق ممکن نخواهد بود.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام اول با اظهارنامه ملزم به تمکین کنید درصورت عدم تمکین دادخواست تمکین مطرح کنید ودرصورت عدم تمکین یا داشتن علت موجه نفقه تعلق نمی گیرد. ودر مورد طلاق هم زن باید عسر وحرجش را اثبات نماید که البته شرایط دشواری دارد.