مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و حضانت

سلام وقت بخیر ببخشید شوهر خواهر من با چند گرم مواد گرفتنش رفته زندان ومامیخواهیم حضانت بچه هاروازش بگیرم چجوری میتونیم حضانت کامل بگیرم ودیگه کاری به کارخواهرم نداشته باشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست سلب حضانت علیه وی مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به حکم قطعی دارد عدم صلاحیت وی را بر اساس حکم صادره میتوانید ثابت کنید و سلب حضانتش را بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای سلب حضانت بایستی منتظر حکم قطعی شوهر خواهر باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌شود
مگر مفارقتی بین زوجین حاصل شود
بستگي به میزان مواد دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عدم صلاحیت وی را بر اساس حکم صادره میتوانید ثابت کنید و سلب حضانتش را بگیرید.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،درخواست لغو وسلبرحضانت پدر به دلیل عدم صلاحیت نمایید وادله ومدارک پیوست نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موارد سلب حضانت ایجاد شده باشد مثلا استمرار در اعتیاد به مواد مضره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خواهر شما باید دادخواست حضانت فرزندان را دهدتا بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه باید دادخواست سلب حضانت را مطرح نماید و به اعتیاد زوج و حکم قطعی دادگاه استناد نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست حضانت فرزند را با استناد به عدم صلاحیت نگهداری فرزند ثبت و پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست حضانت به دادگاه صادر کننده حکم طلاق بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکیل بگیرید و دادخواست عدم صلاحیت بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از طلاق موضوع حضانت قابل طرح در دادگاه خانواده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حضانت فرزندان با پدرشون است می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.
با توجه ب اینکه به مجازات حبس محکوم می شود و موضوع نیز مواد مخدر بوده به نظر دادگاه با دادخواست سلب حضانت موافقت خواهد کرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال شما کلی از با توجه به اینکه سن حضانت تا هفت سالگی چه فرزند پسر باشد و چه دختر با مادر است و بعد از سن 7 سالگی دختر در سن 9 سال و پسر تا سن 15 سال تحت حضانت پدر قرار میگیرد با توجه به توضیحات ارائه شده اگر فرزند شما چه پسر و چه دختر در سن حضانت می باشد که در حضانت پدر قرار دارد با طرح دادخواست به دادگاه خانواده دادخواست سلب صلاحیت ایشان مطرح نمایید دادگاه نسبت به صدور حکم اقدام نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست سلب حضانت فرزندان دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه خانواده بايد تشخيص دهد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید جرم پدر فرزند اثبات شود . سپس دادخواست سلب حضانت طرح کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست سلب حضانت مطرح کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . مادر باید دادخواست سلب حضانت به دادگاه خانواده تقدیم و مدارک و ادله خود را ارائه دهد دادگاه تصمیم لازم را اتخاذ می نماید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فساد اخلاقی ایشان برای دادگاه محرز شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خواهر شما میتواند دادخواست حضانت فرزندان را به علت اعتیاد همسر و محکومیت ایشان از دادگاه درخواست نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عدم صلاحیت وی را بر اساس حکم صادره اثبات تا سلب حضانتش را بگیرید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام برای سلب حضانت بایستی منتظر حکم قطعی شوهر خواهر باشید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی، دادخواست سلب حضانت پدر را بدهید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، در صورت احراز شرایط بدسرپرست بودن از طریق محاکم قضایی می توانید درخواست حضانت انجام بدید.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام دادخواست سلب حضانت مطرح کنید بدلیل عدم صلاحیت ایشان