مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین خیانت در امانت که پلاک بنام من هست تمام مدارک دست خودم

بعد از توقیف با مدارک مربوط به ماشین میتونم به شخص دیگر انتقال بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با این شرایط انتقال دهید و به خریدار اعلام نکنید ایراد دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان نقل و انتقال ملک توقیفی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر خودرو توسط مراجع قضایی توقیف شده باشد انتقال خودرو توقیفی ، باطل است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خودروی که در توقیف است نقل و انتقال آن غیر قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودروی که در توقیف است نقل و انتقال آن غیر قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ماشین توقیف نباشد و به نام شما باشد منع قانونی ندارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید مگر اینکه دستور توقف نقل و انتقال داده شده باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. هر گونه نقل و انتقال نسبت به مال توقیف شده باطل و بلا اثر است.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت رای قطعی مرجع ذیصلاح ، انتقال بعدی وسیله نقلیه بلامانع است

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

در صورت توقیف از طرف مراجع قضایی امکان نقل وانتقال آن وجود ندارد درآینده مشکلات بیشتری دامنگیر شما خواهدشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از رفع توقیف می توانید انتقال دهید