مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی بینی

با سلام، بنده کلاس سوم راهنمایی هستم، در مدرسه با یکی از همکلاسی هایمان درگیری لفظی و فیزیکی رخ داد، این گونه که ایشان به بنده فحش های ناموسی دادند و بنده به او حمله شدم و با مشت به دماغ ایشان زدم. این فرد بعد از 1 هفته ادعا دارد که دماغش شکسته و شکایت کرده است، لازم است که ذکر کنم در هنگام دعوا تمام کلاسمان ریخته بودند و هر کسی یکی رو میزد. برای فحاشی ایشان شاهد هم دارم. سوال بنده این است که اگر شکایت ادامه پیدا بشه، بنده محکوم میشوم؟ شهادت افراد سن 16 سال در دادگاه تاثیری دارد؟ اینکه طرف به بنده فحاشی کرده است در رای دادگاه تاثیر دارد؟
به نظر شما رای دادگاه چگونه می باشد و آیا بنده محکوم میشوم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فحاشی در شکایت نامبرده ندارد.
شما نیز می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما هم بابت فحاشی از او شکایت کنید البته شاهد معرفی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شهادت چنین فردی در امور غیر مالی قابل پذیرش است و به عنوان اماره قابل استناد برای صدور رای دادگاه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نتیجه ی دعوا قابل پیش بینی نمی باشد شهادت افراد 16سال مورد قبول است در مقابل توهین نیز میتوان شکایت نمود و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به نظر قاضی رسیدگی‌کننده پرونده دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه دعوای دسته جمعی بوده است باید مشخص شود که چه شخصی آسیب را وارد کرده است و همان شخص محکوم به پرداخت دیه خواهد شد